Ervaringen

Elke keer tijdens en na de yogales bij Nienke ervaar ik rust, oprechte liefdevolle aandacht. Een les waarop Nienke intuïtief inspeelt op wat zich op dat moment aandient. De yogalessen zijn een cadeau voor mij.

Edith

Ik geniet elke week weer van de les die geen enkele week hetzelfde is. De persoonlijke aandacht in de kleine groep en de natuurlijke yoga materialen maakt de les telkens weer een cadeautje voor mezelf.

Marianne

Mijn eerste ontmoeting met yoga was in 1996 tijdens mijn zwangerschap. Pionierend was ik op zoek, niet wetend wat yoga mij zou brengen. Dit was heel goed bevallen.

In 2016 na 20 jaar stopte mijn yoga docent ermee. Ik dacht dat ik nooit meer een nieuwe docent zou vinden, die zo fijn en rustig les gaf met veel meditatie.

Tot ik een proefles ging doen bij een –bijzondere vrouw- vlak bij mij aan de andere kan van het duin. Weer pionierend op zoek wat het mij zou brengen.

De yoga lessen van Nienke hebben mij al veel gebracht. De rust, de verdieping die ik ervaar,  het soepel blijven en het samen zijn. Mijn favoriete les is yoga nidra – slaap yoga. Na de yogales slaap ik heel diep en word ik uitgerust wakker de volgende dag.

Dank je wel Nienke

Jose

Sinds een jaar volg ik de yoga lessen van Nienke bij Yoga Egmond. In de fijne sfeer van haar lichte studio, voorzien van kaarslicht. Nienke bouwt de les langzaam op en eindigt met een rustgevende eindoefening. Dan nagenieten met kruidenthee en iets lekkers erbij. Wat ik zo bijzonder vind is de variatie in de lessen en oefeningen. Elke week is het anders. Soms gebruikt ze de klankschaal of speelt er een zacht muziekje.  Hoe vermoeid ik ook heen ga ik kom altijd weer opgeladen en met een leeg hoofd thuis. Mijn yoga avond sla ik dan ook niet snel meer over en is een mooie combinatie tussen inspannen en ontspannen.

Astrid

Yoga les ervaren

Wil je ook een keer een yoga les ervaren?
Neem dan direct contact op en meld je aan voor een proefles. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je op de locatie en het tijdstip van jouw voorkeur een les meedraaien. Schrijf je in voor twee proeflessen voor 15 euro bij yoga Egmond door een mail te sturen of te bellen: info@yogaegmond.nl
06-40925919