Nienke Nap

“Spiritualiteit en het ontwikkelen van mijzelf op spiritueel gebied is voor mij een leidraad in mijn leven. Al vroeg in mijn leven ben ik begonnen met het volgen van yoga, tai-chi lessen en tevens mediteren. Ik merk dat yoga mij veel brengt en gebracht heeft. Ik voel weer contact met mijn lichaam en ben meer gewaar wat ik voel, waardoor ik anders handel. Ook ervaar ik tijdens meditatie en het beoefenen van yoga hoe mijn hart zich opent en vult met liefde.

Door de yoga en vedante docentenopleiding ben ik nog meer geïnspireerd om dit over te brengen in mijn lessen. Daarnaast begeleid Marieke Krista mij al jaren in mijn spirituele proces. Met grote dankbaarheid aan Parmahamsa Yogananda en tevens Moeder Amma die mij inspireren en de weg wijzen een zo zuiver mogelijk mens te zijn.

In de les is een veilige en open sfeer waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Die vrijheid om jezelf in liefde openheid te ervaren en uiting te geven aan jezelf, daarmee wil ik je graag inspireren en is voor mij de kern van yoga.”

 

Overige activiteiten

Naast yoga docent bij yoga egmond heeft Nienke Nap een eigen coachingsbureau, Loopbaanpad, en is zij tevens actief met Access Bars® behandelingen en lessen.

  • Loopbaanpad
    Bureau voor loopbaanbegeleiding en coaching te Egmond aan Zee
  • Hier ben je
    Access Bars® behandelingen en lessen. Access Bars® is een manier om middels 32 drukpunten je geblokkeerde energie weer te laten stromen en zo weer heerlijk in jezelf te komen.