Nienke Nap

“Spiritualiteit en het ontwikkelen van mijzelf,  is voor mij een leidraad in mijn leven”. Al vroeg in mijn leven ben ik begonnen met het volgen van yoga, tai-chi lessen en tevens mediteren. Ik merk dat yoga mij veel brengt en gebracht heeft. Ik voel weer contact met mijn lichaam en ben meer gewaar wat ik voel en denk, waardoor ik anders handel. Ook ervaar ik tijdens meditatie en het beoefenen van yoga hoe mijn hart zich opent en vult met liefde.

In de loop der jaren heb ik vele opleidingen gevolgd waaronder. Ik heb mijn studie voor loopbaancoach/ studie-begeleider HBO afgerond. Daarna heb ik twee Post HBO opleidingen als transformationeel coach, loopbaancoaching bij Hoogendijk advies succesvol afgerond. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als trainer/ coach zocht ik meer verdieping. Toen ben ik uitgekomen bij de 4 jarige Yoga en Vedante opleiding in Doorn. De yoga werkte dieper door, omdat het lichaam in het veranderingsproces de leidraad is. Het smaakte naar meer en ben toen de Yin yoga docentenopleiding bij de Nieuwe yoga school en de Yoga Nidra teacher training gaan volgen. Naast de yoga opleidingen heb ik vele trainingen gevolgd bij Access consciousness, om door middel van de aangereikte inzichten en energiewerk oude patronen en trauma’s in mijzelf te verwerken. 

Daarnaast begeleid Marieke Krista mij al vanaf mijn jeugd in mijn spirituele proces. Met grote dankbaarheid aan Parmahamsa Yogananda, Moeder Amma, Sijband Maal en Sat Shree die mij voeden met liefde en waarheid en de weg wijzen een zo zuiver mogelijk mens te zijn. Ook voel ik grote dankbaarheid naar Patrick mijn man, die mij altijd ondersteunt helpt.

 

“Het is mijn intentie om vanuit zuiverheid, liefde en waarheid, dienstbaar te zijn om de liefde en waarheid die in mijzelf en jou is in het licht te laten stralen”.

 

Overige activiteiten

Naast yoga docent bij yoga egmond heeft Nienke Nap een eigen coachingsbureau, Loopbaanpad, en is zij tevens actief met Access Bars® behandelingen en lessen.

  • Loopbaanpad
    Bureau voor loopbaanbegeleiding en coaching te Egmond aan Zee
  • Hier ben je
    Access Bars® behandelingen en lessen. Access Bars® is een manier om middels 32 drukpunten je geblokkeerde energie weer te laten stromen en zo weer heerlijk in jezelf te komen.