Yoga Limmen? – ontspannen yoga in de omgeving Limmen

Yoga Limmen – Op zoek naar ontspannen yoga lessen in de buurt van limmen? Op slechts15 min rijden geeft Yoga Egmond yoga lessen met een focus op ontspanning. De sfeervol ingerichte locatie vlakbij limmen draagt bij  aan een unieke ambiance en beleving.

Centraal in de lessen staat een gedoseerde balans tussen meditatie en houdingen en aandacht voor je lichaam. Hiermee krijg je bovendien de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan door de inzichten die tijdens de meditatie in jezelf naar boven komen of aangereikt worden. De yoga lessen hebben een focus op ontspannen. Je hoeft dus geen jarenlange ervaring te hebben of super lenig te zijn. Onder andere de persoonlijke aandacht en de vorm zorgen ervoor dat je kunt instappen op elk niveau.

Docente

Nienke Nap verzorgd de yogalessen. “Al vroeg in m’n leven ben ik begonnen met het volgen van yoga, tai-chi lessen en mediteren. Daarbij is spiritualiteit en het ontwikkelen van mijzelf op spiritueel gebied voor mij een leidraad in mijn leven. Ook merk ik dat yoga mij veel brengt en gebracht heeft. In mijn lessen probeer ik een veilige en open sfeer te creëren waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen. De vrijheid om jezelf in openheid te ervaren en uiting te geven aan jezelf. Daarmee wil ik je graag inspireren wat voor mij de kern van yoga.

Naast yoga docent bij yoga egmond heeft Nienke Nap een eigen coachingsbureau, Loopbaanpad, en is zij actief met Access Bars® behandelingen en lessen.

Yoga Limmen docente

Yoga Limmen? Start vandaag nog…

Voor yoga limmen is een kort uitstapje naar Egmond snel gedaan en een heerlijk ontspannen ervaring. Wil je het zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan voor een proefles. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@yogaegmond.nl of te bellen met 06-409 25 919

Op de hoogte blijven van aankomende yoga lessen en ander leuk nieuws? Dan wil je ons beslist volgen op Facebook

Yoga egmond

Yoga Egmond
Lamoraalweg 56
Egmond aan den hoef

info@yogaegmond.nl
06-47194312